Παρακαλώ περιμένετε...

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Σάμος

απο την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Dream Samos Rent a Car

Ποιοτική ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο

Για ενοικίαση αυτοκινήτου Σάμος επιλέξτε την Dream Rent a car. Ο στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας και για αυτό προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλη την Σάμο σε πολύ καλές τιμές και εγγυόμαστε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από εμάς όσο και από τα αυτοκίνητα μας.

Ποιοτική & Συμφέρουσα ενοικίαση αυτοκινήτου Σάμος

SAMOS RENT A CAR

Ποιοτική ενοικίαση αυτοκινήτων

Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι, χαρούμενοι και φυσικά να έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στην Σάμο. Για αυτό παρέχουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο

Δωρεάν παράδοση - παραλαβή

Προσφέρουμε δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο Αεροδρόμιο της Σάμου, στο Λιμάνι και σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεία. Επιλέγοντας εμάς για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε το αυτοκίνητο της επιλογής σας χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση

Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας στην Σάμο είναι ασφαλή και σε άριστη κατάσταση. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων με ένα σχετικά μικρό στόλο, δίνουμε μεγάλη προσοχή και διατηρούμε τα αυτοκίνητα μας σε άριστη κατάσταση.

Δωρεάν παιδικά καθίσματα

Η ασφάλεια σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς, γι αυτό και διατηρούμε όλα μας τα ενοικιαζόμενα οχήματα απολύτως ασφαλή. Επίσης σαν Dream ενοικιάσεις αυτοκινήτων Σάμος προσφέρουμε δωρεάν παιδικά καθίσματα, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας σας να είναι απόλυτα ασφαλή χωρίς κανένα έξτρα κόστος για εσάς

Άριστη εξυπηρέτηση

Η μικρή μας οικογενειακή επιχείρηση για ποιοτική ενοικίασης αυτοκινήτου Σάμος, φημίζεται για την άριστη εξυπηρέτηση. Δίνουμε προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες και φροντίζουμε όλα να είναι έτσι όπως πρέπει. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε πάντα δίπλα σας.

Δωρεάν έξτρα οδηγός

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει στόχος μας είναι να έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές σας στην Σάμο. Πιστεύουμε πως ένας επιπλέον οδηγός είναι πάντα χρήσιμο να υπάρχει και για αυτό επιλέγοντας Dream ενοικίαση αυτοκινήτου Σάμος έχετε εντελώς δωρεάν τον έξτρα οδηγό.

Οι καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στη Σάμο

Dream Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Σάμος

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Σάμος με ξεκάθαρες χρεώσεις

Samos Rent a Car απο την Εταιρεία Ενοικίασης Dream

_

Ποια είναι η καλύτερη τιμή για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο?

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να απαντηθεί η παραπάνω ερώτηση. Η καλύτερη τιμή είναι συνδυασμός πολλών παραμέτρων και πολλοί από αυτές τις παραμέτρους ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι με μικρά παιδιά χρειάζεται ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, παιδικά καθίσματα και πιθανότατα και ένα επιπλέον οδηγό. Από την άλλη πλευρά, ένα νεαρό ζευγάρι δεν χρειάζεται παιδικά καθίσματα, μπορεί να μην χρειάζεται ούτε επιπλέον οδηγό και τις περισσότερες φορές ένα μικρό αυτοκίνητο αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες τους. Αν λοιπόν ψάχνεται την καλύτερη τιμή για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο ανάλογα με τις ανάγκες σας θα πρέπει αν δείτε αν η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει δωρεάν παιδικά καθίσματα, δωρεάν έξτρα οδηγό, δωρεάν απεριόριστα χιλιόμετρα και οπωσδήποτε να δείτε την ασφαλιστική κάλυψη.

  • Δωρεάν Παράδοση Παραλαβή
  • Ασφάλεια Προς Τρίτους
  • Δωρεάν Παιδικά Καθίσματα
  • Ασφάλεια Κλοπής
  • Δωρεάν Έξτρα Οδηγός
  • Ασφάλεια Πυρός
  • Δωρεάν Απεριόριστα Χλμ
  • Μικτή Ασφάλεια CDW
_

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο?

Το κόστος ενοικίασης ενός αυτοκινήτου δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί επειδή το κόστος ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου (μικρό, μεσαίο, οικογενειακό, SUV, Jeep κλπ). Επίσης το κόστος ποικίλει αναλόγως της περιόδου ενοικίασης (χαμηλή, μεσαία, υψηλή σαιζόν). Άλλος ένας παράγοντας που επηρεάζει το κόστος για  ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο είναι και η διάρκεια ενοικίασης. Το ημερήσιο κόστος είναι χαμηλότερο αν ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για 7 ημέρες και υψηλότερο αν ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για μία ή δύο ημέρες. Άλλος ένα παράγοντας που επίσης επηρεάζει την τιμή ενοικίασης των αυτοκινήτων είναι το τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Η τιμή είναι υψηλότερη αν περιλαμβάνεται μικτή ασφάλεια FDW, χαμηλότερη αν περιλαμβάνεται μικτή ασφάλεια CDW και ακόμη χαμηλότερη αν περιλαμβάνει μόνο ασφάλεια προς τρίτους TPI. Επίσης η τιμή μπορεί να είναι χαμηλότερη αν πρέπει να πληρώσετε έξτρα για τα παιδικά καθίσματα, για τον έξτρα οδηγό ή για απεριόριστα χιλιόμετρα κλπ. Η μέση τιμή για ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΜΟΣ είναι 29€ ανά ημέρα.

οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου Σάμος
rent a suv car in samos

Γιατί να επιλέξω την εταιρεία Dream για

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Σάμο;

Η μικρή μας οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στη Σάμο φημίζεται για την άριστη και φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε μέσα από την καρδιά μας. Δίνουμε προσοχή όλες τις λεπτομέρειες διότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε και φροντίζουμε ώστε όλα να είναι έτσι όπως πρέπει, προκειμένου να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι αλλά κυρίως για να είστε απόλυτα ασφαλής. Φροντίζουμε να είμαστε πάντα εκεί για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί, επιλέγοντας εμάς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Στην Dream ενοικιάσεις αυτοκινήτων Σάμος προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες ενοικίασης στις καλύτερες τιμές. Οι τιμές μας επίσης περιλαμβάνουν τα πάντα και επιπλέον δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Τέλος, από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να κάνετε online ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο εύκολα και γρήγορα. Το σύστημα online κρατήσεων είναι πολύ εύκολο και μόλις σε 3 βήματα μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτηση σας. Στην συνέχεια δεν έχετε παρά να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού μας.

Online ενοικίαση αυτοκινήτου Σάμος

Σύστημα Online Κρατήσεων

1

Επιλέξτε Τοποθεσία, Ημερομηνία και Ώρα

Στο 1ο βήμα επιλέγεται τοποθεσία ημερομηνία και ώρα παραλαβής καθώς επίσης και τοποθεσία ημερομηνία και ώρα επιστροφής. Μετά από αυτό πατάτε αναζήτηση προκειμένου να δείτε όλα τα διαθέσιμα προς ενοικίαση αυτοκίνητα.

2

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας αρέσει

Στο 2ο βήμα επιλέγετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που σας αρέσει. Βλέπετε όλα τα διαθέσιμα προς ενοικίαση αυτοκίνητα στη Σάμο, τις τιμές τους, τα χαρακτηριστικά τους και φυσικά το τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης.

3

Επιλέξτε Τυχόν Έξτρα και Ολοκληρώσατε

Στο 3ο βήμα του συστήματος κρατήσεων μπορείτε να επιλέξετε τα δωρεάν έξτρα, όπως παιδικά καθίσματα επιπλέον οδηγός ή έξτρα με επιπλέον χρέωση. Μετά από αυτό καταχωρείται τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία, επιλέγετε τρόπο πληρωμής και τέλος.

Κάντε ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο με τον πλέον οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο.

Σε 3 βήματα, ολοκληρώνετε την κράτηση σας απλά και γρήγορα.